Carregant...

ASSOCIACIÓ JUVENIL KODAMA

Som un grup de joves gironins aficionats al manga, l’anime i la cultura japonesa en general, així com als jocs de rol, de taula, cartes i molt més. Si en voleu formar part no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.
Contactar

Qui som?

Som un grup de joves gironins aficionats al manga, l’anime i la cultura japonesa en general, així com als jocs de rol, de taula, cartes i molt més. El nostre objectiu és apropar aquest ambient a tothom qui vulgui a través d’esdeveniments, projeccions, quedades per a jugar i moltes altres activitats que encara estan per venir.

¿Què és un Kodama?

Els kodamas són esperits de la mitologia del Japó, habitants dels boscos espessos. En general tenen aparença humana i cada individu és únic en aspecte i personalitat. Es diu que poden presentar-se en formes no humanes, i poden semblar tan bonics o terribles com desitgin. La majoria d’ells es mostren amb una aparença adorable. Els seus cossos, de baixa estatura, són semitransparents, verd pàl·lid o blanquinós. En la mitologia nipona se’ls coneix com els esperits dels arbres en general, no necessàriament representen a un arbre en particular. Encara que alguns d’ells estan associats directament amb un arbre específic. Es creu que aquests esperits poden traslladar-se a un altre arbre, o renéixer a través del seu llavor.

¿Per què l’associació es diu Kodama?

La idea de que la associació es digués així va sorgir pensant en la pel·lícula de La princesa Mononoke. El bosc esta molt present en la pel·lícula i per suposat els kodamas tenen el seu paper. Son éssers únics un dels altres, sempre junts, sempre en grup i sembla que tots siguin una gran família. Nosaltres d’alguna forma pretenem fer el mateix. Fer coses junts, formar una comunitat on ens ho passem el millor possible i disfrutar del anime, del manga, dels jocs de rol, dels jocs taula…

¡Esperem que disfruteu!

 

Fa molts anys, la terra estava coberta per boscos ... 
on, en èpoques passades, van viure els esperits dels 
déus. Per molt temps, homes i bèsties van existir en 
harmonia. Però el temps va passar i la major part dels 
boscos van ser destruïts. Bèsties gegantines van cuidar 
dels boscos que van sobreviure, guardant lleialtat al Gran 
Esperit del Bosc. Aquells eren dies de déus i dimonis.