Carregant...

ASSOCIACIÓ JUVENIL KODAMA

Som un grup de joves gironins aficionats al manga, l’anime i la cultura japonesa en general, així com als jocs de rol, de taula, cartes i molt més. Si en voleu formar part no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.
Contactar
oliben-benji-anime

Oliver i Benji preparen la seva arribada a Netflix

Els seguidors de ‘Campeones’ estan d’enhorabona. Netflix acaba de fer-se amb els drets d’emissió de ‘Captain Tsubasa: Road to 2002’, titulada a Espanya com a ‘Campeones hacia el Mundial: Oliver y Benji‘. La sèrie es va estrenar en 2001 amb motiu del Mundial de Corea-Japó.

La sèrie consta d’un total de 52 lliuraments i es divideix en tres parts. Segons ‘IGN Llatinoamèrica’, els espectadors tindran ocasió de reviure les aventures de la mítica sèrie animada i de recórrer al costat dels seus protagonistes el camí cap a la Copa del Món de 2002. Es tracta, en realitat, d’una versió renovada per a televisió del manga creat per Yoichi Takahashi.

En l’última part d’aquesta sèrie, els seguidors tindran ocasió de veure com Oliver Atom abandona el Brasil per a mudar-se a Espanya. El davanter ingressarà en l’equip filial del FC Barcelona, encara que no trigarà a demostrar les seves habilitats amb la pilota per a destacar enfront dels millors jugadors. Allí coincidirà amb estrelles de la talla de Rivaldo o Pep Guardiola. Mark Lenders, per part seva, serà fitxat per la Juventus de Torí, l’FC Piemonte en l’anime, mentre que Benji serà titular de l’Hamburg.

El manga ‘Captain Tsubasa’ va ser escrit per Yoichi Takahashi en 1981, no obstant això, fins a 1983 la seva història no va ser adaptada per a la televisió. Va ser el canal TV Tòquio la que la va emetre originalment i la que posteriorment ha vingut també oferint les diferents seqüeles i remakes.

Article Original

Deixa un comentari