Carregant...

ASSOCIACIÓ JUVENIL KODAMA

Som un grup de joves gironins aficionats al manga, l’anime i la cultura japonesa en general, així com als jocs de rol, de taula, cartes i molt més. Si en voleu formar part no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.
Contactar
Kingdom-Hearts-Talisman

El fantàstic Kingdom Hearts, tindrà un joc de taula

L’empresa de tabletop The OP, s’inspirarà en el clàssic Talisman per a produir aquesta experiència interactiva.

En anys recents, diverses franquícies de videojocs han tingut la seva pròpia interpretació en els jocs de taula. Com a exemples podem esmentar a Persona 5, Dark Souls, Resident Evil 2, etc. Ara, tocarà el torn de Kingdom Hearts per a introduir-se en el món dels daus, cartes i taulers.

La companyia responsable de produir aquest producte oficial, serà The OP (també coneguda sota el nom de USAopoly). Dins de la seva rúbrica, l’empresa nord-americana ha distribuït experiències com Monopoly, Risk o Clue.

De fet, el joc de taula s’inspirarà en les mecàniques de Talisman, una aventura ambientada en un món de fantasia. En la propietat intel·lectual original, els jugadors assumeixen personatges amb diverses classes: guerrers, mags, lladres i altres arquetips. El seu objectiu final és obtenir el item denominat The Crown of Command, mateix que es troba en el centre del laberint principal (The Inner World).

Prenent com a base el títol llançat fa més de 35 anys, Talisman: Kingdom Hearts Edition adaptarà la premissa anterior al crossover de Disney i Square Enix. El joc de taula podrà ser jugat per fins a sis persones, els qui prendran en el rol de diversos herois de la franquícia com Sora, Kairi, Riku, King Mickey i molts altres.

A més, els usuaris podran aventurar-se en diversos mons existents en el JRPG. Per si les referències no fossin suficients, els qui s’animin a divertir-se en Talisman: Kingdom Hearts Edition podran utilitzar la divisa Munny, recorres diverses rutes a través de les Gummi Ships i lluitar per mantenir la Door to Darkness allunyada dels Hearthless.

Malgrat que desconeixem el seu preu oficial o la seva data de llançament, aquesta odissea de tauler segurament cridarà l’atenció de més d’un fan.

Article Original

Deixa un comentari