Carregant...

ASSOCIACIÓ JUVENIL KODAMA

Som un grup de joves gironins aficionats al manga, l’anime i la cultura japonesa en general, així com als jocs de rol, de taula, cartes i molt més. Si en voleu formar part no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.
Contactar
skull-bones

El videojoc de pirates Skull & Bones tindrà sèrie de televisió

Ubisoft treballa en Skull & Bones, joc que s’espera que debuti aquest any en PC, PlayStation 4 i Xbox One. Ara sabem que, a més, l’empresa gala treballa en una sèrie de televisió en col·laboració amb Atles Entertainment.

Atles Entertainment té experiència en la creació de sèries com Dirty John o 12 Monkeys per a crear una adaptació del videojoc.

Danielle Kreinik, directora de desenvolupaments per a televisió en Ubisoft, ha recordat que

Ubisoft és coneguda per crear videojocs innovadors que combinen mons immensos amb riques històries.

Kreinik serà productora de la sèrie al costat de Jason Altman, màxim responsable de la divisió de cinema i televisió de Ubisoft.

Aquesta adaptació apostarà per donar molt de pes als personatges femenins. L’episodi pilot el signarà Amanda Segel, qui exercirà com a productora. Al costat d’ella estaran també Andy Horwitz i Richard Suckle, tots dos d’Atles Entertainment.

Article Original

Deixa un comentari