Carregant...

ASSOCIACIÓ JUVENIL KODAMA

Som un grup de joves gironins aficionats al manga, l’anime i la cultura japonesa en general, així com als jocs de rol, de taula, cartes i molt més. Si en voleu formar part no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.
Contactar
Pandemain-Portada

Pandemain, Amphora Games ultima els detalls del seu pròxim joc

Amphora Games avança en els detalls per a llançar la campanya de finançament en kickstarter del seu següent títol, Pandemain: El pa dels grangers. Dissenyat per Javier Fuentes, el joc espera iniciar la campanya durant els primers mesos d’estiu

Pandemain: El Pa Tradicional dels Grangers és un joc d’1 a 4 jugadors en el qual hauràs de competir per ser el forner amb més punts de victòria al final del joc

El joc es desenvolupa durant la intrigant època de l’Edat mitjana. Els jugadors hauran d’obtenir el major nombre de punts de victòria fabricant i venent pa en diferents llogarets. Podran explorar aquest enigmàtic període i descobrir el veritable dia a dia de tan antiga professió. Enfrontar-se a les dificultats d’aquesta complicada vida en la qual només uns pocs pagesos van aconseguir escapar del servilisme cap al Senyor Feudal.

Pandemain: El pa dels grangers, una combinació de mecàniques i rerefons per a transmetre la duresa de l’edat mitjana

Una partida de Pandemain es desenvolupa per torns durant 5 rondes, cadascuna de les quals representen 5 dies, tenint cada ronda 4 fases: dia, vespre, nit i alba.

Durant el transcurs del joc, els jugadors utilitzaran un treballador cada vegada per a realitzar les seves accions, amb les quals guanyaran diners, punts de victòria i reputació. Les accions més freqüents són: comprar ingredients, enfornar, i vendre el pa fabricat, però en un llogaret medieval hi ha moltes més coses per fer. Els mestres forners proporcionen beneficis i milloren el procés de fabricació del pa, animals i carretons proporcionen ingredients i complementen algunes accions, i les donacions a l’església augmenten la nostra Influència religiosa davant La Inquisició.

Pandemain-tablero

El rerefons històric d’aquest joc està basat en antics documents i llibres d’història, i les mecàniques utilitzades estan inspirades en les situacions representades per lectures oposades en autèntica bibliografia d’aquella època.

Pandemain es troba actualment en fase de prototip, encara que els nois de AmphoraGames tenen la intenció de llançar la campanya de kickstarter el mes de juny o juliol d’aquest any. Podeu trobar més informació en el següent enllaç

Article Original 

Deixa un comentari