Carregant...

ASSOCIACIÓ JUVENIL KODAMA

Som un grup de joves gironins aficionats al manga, l’anime i la cultura japonesa en general, així com als jocs de rol, de taula, cartes i molt més. Si en voleu formar part no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.
Contactar
your-name

Hollywood prepara una pel·lícula en imatge real de l’animi Your Name

La pel·lícula d’animació japonesa de Makoto Shinkai, Your Name, tindrà un remake de Paramount i Bad Robot que dirigirà Marc Webb.

Doncs no, no era necessari, però ja sabem que Hollywood quan fa olor la sang, no pot quedar-se quiet i deixar passar l’oportunitat. Malgrat que les últimes adaptacions d’anime a la gran pantalla en versió nord-americana d’imatge real, han fracassat notablement. És cert que aquelles eren pel·lícules d’acció, aventures i ciència-ficció com Ghost in the Shell o Dragon Ball, però igualment és una aposta arriscada, per molt que la pel·lícula de Makoto Shinkai, Your Name, sembli relativament senzilla d’adaptar…

I això faran, segons ha anunciat Collider, els qui informen que des de Bad Robot s’han fet amb els drets de la pel·lícula original, i JJ Abrams produirà aquest remake d’imatge real que comptarà amb Marc Webb, l’home darrere dels dos lliuraments de The Amazing Spider-Man, per a dirigir la pel·lícula. Genki Kawamura produirà aquesta versió també, com va fer amb l’original i ha declarat que Webb era el primer nom que van tenir en ment quan van començar a plantejar-se un remake occidental de la pel·lícula.

Article Original 

 

Deixa un comentari